Klantbeoordelingen

  • Onze klanten beoordelen ons met
  • sterren

Hieronder treft u de meest recente beoordelingen:

Kjeld Noppen

Kjeld Noppen

"Een 'gebruikte' Giant Defy 2021 gekocht. Fiets was als nieuw bij aflevering, ondanks een paar kleine problemen ontstaan in de eerste weken na aanschaf hebben ze alles kosteloos verholpen. Ik ben ontzettend blij met de fiets en de ontvangen service. Kan iedereen deze zaak aanraden!"

Rik Delsing

Rik Delsing

"Ik heb een mooie Giant Contend SL 1 Disc gekocht en ben perfect geholpen en geadviseerd. Ook inruilen van mijn oude racefiets en aankopen van accessoires en montage ervan waren geen probleem. Ben erg erg blij mee."

Remco Beijers

Remco Beijers

"Op zoek naar een nieuwe mountainbike kwam ik via internet bij deze fietsenwinkel terecht. Het gaat om een Giant Terrago 1. Na een telefoontje ben ik die kant op gereden. Ik werd gastvrij en keurig geholpen. Na een proefrit de deal rond gemaakt. De accessoires zijn meteen gemonteerd. De fiets kon dus meteen mee naar huis. De afgelopen dagen met een grote grijns op mijn gezicht 80 km gefietst. Erg blij met deze aankoop."

Johan Franken

Johan Franken

"Fijne zaak! na telefonisch overeengekomen deal, vandaag topfiets opgehaald! Nemen de tijd voor je en leggen alles netjes uit. De moeite waard om 134 km te rijden! Kom er zeker nog een keer terug voor een gravelbike..."

jeroen P

jeroen P

"Ik heb hier een Giant racefiets gekocht, zeer netjes geholpen met duidelijk advies. Ik ga zeker veel plezier hebben van mijn aankoop. De winkel is bomvol met mooie fietsen, absoluut een aanrader om naartoe te rijden!"

  • Betaalmethoden:
  • iDeal
  • SEPA