Klantbeoordelingen

  • Onze klanten beoordelen ons met
  • sterren

Hieronder treft u de meest recente beoordelingen:

D.B. de Ruijter

D.B. de Ruijter

"Relatief groot aanbod voor een lokale fietsenwinkel. Kunnen proefrijden op een Giant en een Colnago. Mooie fietsen en ben vriendelijk geholpen, echter ga ik voor een Specialized die ze hier niet verkopen. Het was leuk geweest als de verkoper nog iets meer uitgesproken had kunnen zijn over de verschillende merken, waardoor je als consument beter kan plaatsen was je koopt."

Marc Jansen

Marc Jansen

"super vriendelijke service, en een mooie assortiment fietsen. zeker de moeite waard om naar het oosten te rijden voor deze top fietsenwinkel."

Remco Beijers

Remco Beijers

"Op zoek naar een nieuwe mountainbike kwam ik via internet bij deze fietsenwinkel terecht. Het gaat om een Giant Terrago 1. Na een telefoontje ben ik die kant op gereden. Ik werd gastvrij en keurig geholpen. Na een proefrit de deal rond gemaakt. De accessoires zijn meteen gemonteerd. De fiets kon dus meteen mee naar huis. De afgelopen dagen met een grote grijns op mijn gezicht 80 km gefietst. Erg blij met deze aankoop."

Johan Lestra

Johan Lestra

"Gezocht op internet en vanmiddag mijn nieuwe Giant opgehaald. Fijne winkel en prettig personeel. Was de 125 kilometer vanuit Assen waard. Ritje naar de mooie Achterhoek was ook leuk. Absolute aanrader."

Pieter Bergsma

Pieter Bergsma

"Prima fietsenmaker, erg service gericht. Goed assortiment."

  • Betaalmethoden:
  • iDeal
  • SEPA