Klantbeoordelingen

  • Onze klanten beoordelen ons met
  • sterren

Hieronder treft u de meest recente beoordelingen:

Ben Kaufman

Ben Kaufman

"Ik ben van ver gekomen naar deze zaak. En ik kan zeggen het is een fantastische zaak met hele bekwamen mensen en een top service."

Reinier Vens

Reinier Vens

"In juni 2018 hebben zowel mijn zoon als ik hier een gebruikte racefiets gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service die we van Van Slingerland hebben gekregen. Bij een tweede hands race fiets kan er altijd iets zijn dat bij bij de inruil en testritten niet opgemerkt is. Bij ons was dat een probleem met de derailleur die langzaam verliep en daardoor niet goed af te stellen viel. Van Slingerland heeft zich alle moeite getroost om het probleem te verhelpen. Er zijn onder garantie nieuwe onderdelen op gekomen en nu loopt de derailleur weer als nieuw. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service en kan deze zaak en de mensen die er werken zeer zeker aanbevelen."

Bart van Baaren

Bart van Baaren

"Goede winkel met ruim assortiment racefietsen. Voor mijn bezoek gebeld voor beschikbaarheid racefietsen met specifiek een model. Toen ik daar kwam was het model netjes klaar gemaakt om testrit te maken, en eveneens van tubeless naar niet-tubeless veranderd (mijn persoonlijke voorkeur). Erg klantvriendelijk personeel, advies op maat en deskundige kijk op de wens van de klant. Winkel biedt scherpe prijzen voor de fietsen!"

Gerbert Vossers

Gerbert Vossers

"Zeer prettige fietsenwinkel met eerlijke, vriendelijke en deskundige verkopers ! Ruime keuze op sport gebied maar ook een ruime keuze in elektrische en normale stadsfietsen. Zeer klantvriendelijk, een echte aanrader om daar de fiets in te ruilen en een nieuwe te kopen."

Yanick Nagtegaal

Yanick Nagtegaal

"Mooie winkel en een ruim assortiment aan elektrische fietsen, MTB, racefietsen en nog veel meer. Het advies wat je hier krijgt is van proffesionals!! Aanrader dus!"

  • Betaalmethoden:
  • iDeal
  • SEPA