Klantbeoordelingen

  • Onze klanten beoordelen ons met
  • sterren

Hieronder treft u de meest recente beoordelingen:

Rik Delsing

Rik Delsing

"Ik heb een mooie Giant Contend SL 1 Disc gekocht en ben perfect geholpen en geadviseerd. Ook inruilen van mijn oude racefiets en aankopen van accessoires en montage ervan waren geen probleem. Ben erg erg blij mee."

Remco Beijers

Remco Beijers

"Op zoek naar een nieuwe mountainbike kwam ik via internet bij deze fietsenwinkel terecht. Het gaat om een Giant Terrago 1. Na een telefoontje ben ik die kant op gereden. Ik werd gastvrij en keurig geholpen. Na een proefrit de deal rond gemaakt. De accessoires zijn meteen gemonteerd. De fiets kon dus meteen mee naar huis. De afgelopen dagen met een grote grijns op mijn gezicht 80 km gefietst. Erg blij met deze aankoop."

Rinske Colenbrander

Rinske Colenbrander

"Afgelopen weekend gebeld ivm interesse in een racefiets. Verhaal uitgelegd en kreeg oprecht en eerlijk advies. Er werd aangegeven, ik wil je graag een fiets verkopen maar deze zal niet passend zijn. Geeft mij het gevoel dat men naar de klant luistert en niet alleen denkt aan verkopen."

Johan Franken

Johan Franken

"Fijne zaak! na telefonisch overeengekomen deal, vandaag topfiets opgehaald! Nemen de tijd voor je en leggen alles netjes uit. De moeite waard om 134 km te rijden! Kom er zeker nog een keer terug voor een gravelbike..."

Andre Seinhorst

Andre Seinhorst

"Goede professionele hulp en tips. Nemen de tijd om advies te geven. Ook bij aflevering (gepland) ruim de tijd genomen om te zorgen dat de fiets goed de wikkel uitrolt. Ze hebben bij deze een nieuwe vaste klant voor zich gewonnen..(Nieuwe Gravelbike gekocht)... bedankt en tot snel!"

  • Betaalmethoden:
  • iDeal
  • SEPA