Klantbeoordelingen

  • Onze klanten beoordelen ons met
  • sterren

Hieronder treft u de meest recente beoordelingen:

Andre Seinhorst

Andre Seinhorst

"Goede professionele hulp en tips. Nemen de tijd om advies te geven. Ook bij aflevering (gepland) ruim de tijd genomen om te zorgen dat de fiets goed de wikkel uitrolt. Ze hebben bij deze een nieuwe vaste klant voor zich gewonnen..(Nieuwe Gravelbike gekocht)... bedankt en tot snel!"

jannie nijland

jannie nijland

"Erg blij met mijn nieuwe e-bike Giant Dailytour ! Fijn geholpen bij aankoop en perfecte aflevering !"

Rudi Kornegoor

Rudi Kornegoor

"Donders, wat een prima adviezen en service. Achterhoekse gemoedelijkheid staat hoog in t vaandel en gaat bij Van Slingerland 2-wielers perfect samen met ‘t leveren van kwaliteit. Hier nemen ze de tijd om je goed te adviseren; passend bij t niveau waarop jij fietst. Zowel het uitgebreide assortiment als de kwaliteit van het geleverde werk zijn punten waar zij in uitblinken, daarnaast betaal je een eerlijke prijs. In het kort: heavige zaak, aanwinst veur de Achterhoek."

John Rondeel

John Rondeel

"Hier straalt niet alleen de Achterhoekse kwaliteit van af, maar ook krijg je gewoon plezier in het fietsen. Mijn MTB had ik voor onderhoud opgehaald en de fiets keek mij zelfs met een glimlach aan🚲😀☕️"

Richard Sterneberg

Richard Sterneberg

"Zeer vriendelijk ontvangen en de fiets gevonden die ik zocht! fijne service en uitgebreide keuze dus, zeker even langs gaan"

  • Betaalmethoden:
  • iDeal
  • SEPA