RIH X Omega Dames sportieve instapBeschrijving

De RIH X-Omega is een elektrische fiets met krachtige 75Nm Rih middenmotor, vrijblijvend te bekijken en te testen bij ons in de showroom.
De meeste maatvoeringen uit voorraad leverbaar, informeer van tevoren even voordat u komt.

De X-Omega is zoals u gewend bent van Rih een hoogwaardige, elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste middenmotor technologie.

De X-Omega heeft een bijzonder prettig en vloeiend  rijgedrag door de comfortabel lopende motor en de NuVinci naaf. De geluidsarme middenmotor beschikt over voldoende vermogen in elke situatie. De Nuvinci traploze versnellingsnaaf zorgt voor een soepele schakeling in de versnellingen zonder even te moeten inhouden tijdens het schakelen. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren, waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt. Daarom is er met deze E-bike ook zonder ondersteuning goed te fietsen.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneeltje dat direct naast het handvat zit, waarbij beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat hij op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 80 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige hydraulische schijfremmen, kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. De Nuvinci traploze versnellingsnaaf is uitstekend bestand tegen de krachten die vrij komen van de motor, door de traploze schakeling loopt deze naaf erg rustig en soepel.

Op de X-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Adviesprijs € 3.199,- (incl. btw, excl. recyclingbijdrage)

Framehoogtes: Heren 56/60/65 cm. Dames Sportief 58/62. Dames Laag 49/54

Kleur: mat zilver blauw

Gewicht: 24 kg. incl. slot excl. accu van 4 kg.

 3.199,00

Verzendkosten vanaf: €

  • Geruisloze motor
  • Krachtige ondersteuning
  • Duidelijk display
  • Netjes afgewerkt
  • Rijdt goed zonder ondersteuning

Beschikbare betaalmethoden:

We helpen u graag!

We helpen u graag!

(0575) 46 34 41

Vandaag bereikbaar van:
08.30 tot 20.00 uur

RIH X-Omega

RIH X Omega Dames sportieve instap

 3.199,00