RIH Omega 3 Dames lage instap 54 2018

Aanbieding!

Artikelnummer: rih-omega-lage-instap

Beschrijving

Voorraad aanbieding Dames Lage Instap maat 54 cm. Antraciet (de laatste)

De Omega is een hoogwaardige, elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste, derde generatie techniek.

De Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De lichte, geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren, waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt. Daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneeltje dat direct naast het handvat zit, waarbij beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat hij op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 80 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. De naadloze lassen van het frame zorgen voor een strakke afwerking. De Shimano nexus 8 premium naaf is voorzien van naaldlagers, hierdoor is het rendement van de naaf hoger en loopt deze rustiger.

Op de Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Extra informatie

Maten

49/54 cm

Kleur

Antraciet

Zadelpen

Verend, instelbaar

Shifters

Shimano Nexus 8

Remmen

Hydraulisch Magura

Banden

Schwalbe Marathon Energizer met anti leklaag (37-622)

Accu

500 Wh (36V x 14 Ah)

Display

Luxe display

Motor

Motor 36 Volt/250W met automatische vrijloop

Wandelfunctie

tot ca. 3-4 km/u

Actieradius

80 tot 150 km

Gewicht

21 kg excl. batterij (gewicht batterij: 3,7 kg)

 2.699,00  2.399,00

€ 300,- korting

Verzendkosten vanaf: € 30,-

  • Geruisloze en krachtige motor
  • Accu 500 Wh (36V x 14 Ah)
  • Magura hydraulische remmen
  • Shimano nexus 8 premium
  • 3 jaar garantie

Beschikbare betaalmethoden:

We helpen u graag!

We helpen u graag!

(0575) 46 34 41

Vandaag bereikbaar van:
08.30 tot 18.00 uur

RIH Omega 3 Dames lage instap 54 2018

van  2.699,00 Nu  2.399,00