Giant Ease E+ 1 Heren 2020Beschrijving

De scherp geprijsde Giant Ease E+ 1 elektrische fiets

Ergens anders goedkoper gezien? Wij doen altijd een scherpe aanbieding.

Deze moderne maar toch klassieke E Bike van Giant is een elektrische fiets voorzien van een SyncDrive-F voorwielmotor die zorgt voor een soepel en stil rijgedrag.
Door de lage instap gecombineerd met de unieke frame eigenschappen van Giant, krijg je een fiets waar je net zo makkelijk opstapt als mee wegrijdt.
Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste Giant Syncdrive -F voorwielmotor technologie.
Hij is leverbaar in twee varianten de E+ 1 standaard met een 300wh accu en voorvering en de E+ 2 standaard met een 300wh accu, zonder voorvering. U kunt de accu upgraden naar 400wh tegen € 150,- meerprijs of 500wh tegen € 300,- meerprijs.

De Ease E+ heeft een comfortabel rijgedrag door de soepel en vrij stil lopende motor. De geluidsarme voorwielmotor beschikt over voldoende power voor gebruik op de nederlandse fietspaden en wegen.
De Ease E+ 1 is uitgerust met een lichtlopende Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf.
Deze elektrische fiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en laat je genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. De motor heeft ook een vrijloop daardoor kan men mocht het een keer nodig zijn zonder ondersteuning ook nog vrij licht fietsen.

Op het Ridecontrol City LCD display kunt u alle relevante informatie aflezen, zoals snelheid, resterende accucapaciteit, ondersteuningsstand, dagteller en rijtijd. Alle functies van het display zijn handig en veilig te bedienen via het bedieningspaneeltje dat direct naast het handvat links zit, zodat beide handen aan het stuur kunnen blijven. U kunt hiermee ook schakelen in de verschillende ondersteuningsstanden.
De fiets heeft ook een loopfunctie zodat hij op eigen kracht met u meerijdt met ca. 3-4 km/u, ook heuvel op.

De standaard batterij (Sanyo Lithium-ion) heeft een capaciteit van 300 Wh. Dit staat garant voor een actieradius van +- 50 km. Bij gemiddeld gebruik van een 400 Wh is 60 tot 80 km haalbaar, en bij een 500wh is 80 tot 100km haalbaar.
De Shimano Rollerbrakes zorgen voor voldoende remkracht.
De robuust verende voorvork zorgt voor voldoende stabiliteit en geeft een vertrouwd en comfortabel gevoel.

Op een Giant Elektrische fiets zit 2 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de accu.

Adviesprijs € 1.699,- (300wh) (incl. btw, excl. recyclingbijdrage)

Framehoogtes:
Heren: M 50cm, L 56cm, XL 61cm
Dames: S 44cm, M 50cm, L 56cm

Kleur: Black Gloss

Gewicht: 23 kg. incl. slot excl. accu van 3 kg.

 1.699,00

Verzendkosten vanaf: € 30,-

  • Giant SyncDrive Silent drive voorwiel motor
  • Giant PedalPlus 2-sensor technologie
  • Shimano Nexus 7 versnellingen
  • Shimano Rollerbrakes voor en achter
  • Verende voorvork en zadelpen

Beschikbare betaalmethoden:

We helpen u graag!

We helpen u graag!

(0575) 46 34 41

Vandaag bereikbaar van:
08.30 tot 18.00 uur

Giant Ease E+ 1

Giant Ease E+ 1 Heren 2020

 1.699,00